Ортопедия

В случай, че имате преоцветени, отчупени или с неестетична форма зъби, ние Ви предлагаме различни средства, с които да възстановим красотата на Вашата усмивка.

В зависимост от обема на възстановяването ще Ви предложим фасети или корони. Ако Ви липсват един или няколко зъба, цялостта на Вашето съзъбие може да бъде възстановена чрез поставяне на имплант или чрез изработване на мост или протеза.

Случаи

kids

Фасетите са тънки, индивидуално изработени порцеланови пластинки, с които лесно може да коригирате несъвършенствата на Вашите зъби и да получите една по-красива усмивка.

Те позволяват минимално изпиляване на зъбните тъкани, като същевременно осигуряват изключително естетични резултати.

Тъй като са изработени от порцелан , фасетите не променят цвета и блясъка си с времето.

kids

Короните са естетични възстановявания използвани, за да заздравят умъртвени или разрушени зъби, както и да подобрят формата и цвета им.

Те се склуптурират в лаборатория, в съответствие с Вашата захапка, така че челюстите Ви да функционират нормално. Короните могат да бъдат изработени от цирконий,  прес керамика

или металокерамика / с неблагородна или благородна сплав/.

kids

Мостовете се използват, за да заместят липсващи един или няколко зъба, с цел да възстановят захапката Ви и да разпределят дъвкателното налягане. За опора се използват съседните на дефекта зъби.

Мостовете се  изработват с циркониева или метална основа /от неблагородна или благородна сплав/ и се покриват с керамика, осигуряваща естетичната им визия.

kids

Независимо от възрастта, за всички нас е важно да сме уверени, здрави и с красива усмивка.

Нашите възрастни пациенти получават удобни и красиви протези, които изглеждат естествено. Те могат да бъдат цели или частични, изработени от твърда или еластична пластмаса, подсилени със скелет  от метал или от специална твърда пластмаса за по-голяма стабилност , със стави, с фрезовани повърхности или с естетични куки.