Естетична стоматология

Красивата усмивка е желана от всеки. Стоматологията непрекъснато се развива и дава възможност за постигане на здрава и естетична усмивка при пациентите от всички възрасти.

Ако искате да повишите самочувствието си и да изглеждате възможно най-добре при социалните и професионални си контакти, естетичната стоматология може да е решенето, което търсите.

Можем да Ви помогнем да постигнете Вашите желания чрез избелване, гингивопластика, бондинг или фасети.

Случаи

kids

Съществуват много продукти и техники за избелване на зъбите за пациентите, които искат да имат по-блестяща усмивка.


Избелването може да се извърши  в стоматологичния кабинет, чрез нанасяне на избелващ гел, който в зависимост от използваната система може да бъде активиран чрез светлина и резултата е видим веднага след процедурата.

Алтернативен метод е домашното избелване с индивидуално изработени шини. То отнема от 8 до 14 дни, може да бъде дневно или нощно и се постигат същите резултати.

По време на Вашето посещение ще обсъдим кой е най-подходящия за Вас метод.

 

Красотата на усмивката зависи не само от формата и цвета на зъбите, но и от техния размер, както и от видимата част на венецa /венечна усмивка/ и естетичното съотношение зъби/венечна линия.

При несъвършенства във формата и обема на венеца, усмивката Ви може да заблести чрез прилагането на високочестотен лазер- безболезнено, безкръвно и бързо. Това е прецизен метод за гингивопластика, който дава мигновени резултати без разрези и шевове и опасност от оголване на зъбите.

Бондингът е метод за моделиране на зъби, които са леко отчупени, преоцветени или с неестетична форма.

Възстановяването на зъбните повърхности се извършва в рамките на едно посещиние, като се постига  нова  естетична визия на зъбите чрез изграждане с висококачествени съвременни композитни материали. Бондингът е по-достъпен метод от порцелановите фасети, но е по–податлив на отчупвания и преоцветявания в сравнение с тях.